Followers

Saturday, 3 November 2012

Volite li slatkise?

Volite? Ko ne voli... A da li ste spremni na izazove?

Slatkiši i izazovi o kojima vam danas pišemo ne izgledaju onako kako ste navikli! Reč je o novom blogu 'Izazovi i slatkiši", a koji je nastao zbog svih vas koji ste 'zavisni' od seckanja, motanja, lepljenja papirića, salveta, krpica... jednom rečju - blog za sve kreativce!Autori bloga smo Jasna i ja a ideja za blog nastala je u pokušaju da približimo kreativcima sa ovih prostora naš hobi - pravljenje čestitki i scrapbook!

Pa evo kako će to izgledati...
Izazovi 
Jednom, do dva puta mesečno, naš mali, ali vredan tim će na blogu 'Izazovi i slatkiši' objaviti temu, a vaš zadatak će biti da na zadatu temu napravite nešto kreativno (to ne mora biti čestitka, već bilo šta što inače izrađujete, a pokazuje vašu kreativnost). Sliku onoga što ste napravili, postavljate na blog 'Izazovi islatkiši' na način koji će biti detaljno objašnjen, i čekate kraj izazova! A onda sledi...

Slatkiš
Na kraju izazova izabraćemo tri rada koji će dobiti titulu 'najboljih', a jednom od njih pripašće i slatkiš! Slatkiš je nagradica pripremljena od strane našeg tima. Uglavnom će to biti nešto od materijala za scrapbook, pravljenje čestitki, ili nešto drugo u zavisnosti od inspiracije. O pravilima učešća koja ćemo pojednostaviti koliko god možemo, detaljno ćemo vas informisati na novom blogu, uglavnom ono što će vam biti najpotrebnije za učešće i lov na slatkiš je vaša dobra volja!

Za kraj danasnjeg posta - da li ste nekada učestvovali u nekom izazovu, kako vam sama ideja zvuci i da li biste učestvovali u izazovima i slatkišima?
 


1 comment:

  1. Super ideja :-))
    Jaz zelo rada sodelujem v izzivih (vesela sem ker lahko celo delam za izziv pri One Stop Craft Challenge) in tudi k vam bom prihajala, jeeee :-)) Komaj čakam, da začnete!!!

    ReplyDelete

Thank you so much for taking some time to leave me a comment! I appreciate it very much and will return the favour! :)
Vanja

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails